Minden, ami marketing!

100% megoldás, a hirdetéstől a brandmenedzsmentig

Referencia kutatástól a stratégiáig, tervezéstől a kivitelezésig, online marketing kampánytól a brand menedzselésig.

A-Z marketing: arculat, logó, színvilág, mockup, sablon megjelenési elemek, weboldal, landing page, webshop, SEO beállítások, platformok menedzselése...

Az ügyfélelek visszajelzése, a legfontosabb! Ezért minden nap tanulunk, új készségeket szerzünk, hogy naprakészek legyünk. Emellett folyamatosan kutatunk, figyelünk a trendekre, hogy az elsők között tesztelhessük a legújabb lehetőségeket.

Referencia!

100% ügyfélélmény

NM marketinges csapat
Kozma Patrik

Chocorium Luxury
Több ajánlás útján hallottunk a NaturMarketing professzionális szolgáltatásáról, majd úgy gondoltuk, hogy teszünk egy próbát az együttműködésre. A szakmai elhivatottságuk, és „mindenre megoldást” kínáló pozitív lelkesedésük a kihívásokkal szemben, azonnal lekötelezett bennünket. Nem ismernek lehetetlent, az elkötelezettségük páratlan!

Bába Szilvia

DunaPalota
Napjainkban egy kulturális, művészeti intézmény számára is elengedhetetlen, hogy éljen a marketing korszerű eszközeivel. Mi tudjuk, hogy mit szeretnénk elérni, ők tudják a „hogyant”. Csapatuk tagjai szakmailag felkészült, rugalmas, kreatív, megbízható fiatalok. Tanácsaikra, segítségükre mindig lehet számítani.

Szekrényi Péter (Pedro)

AMTECH
Vigyázat! Tényleg nem vállalnak el bármilyen munkát. De amit igen, azt nem csak megcsinálják, de folyamatosan egyre jobbá teszik újabb és újabb ötletekkel, melyeket gyors megvalósulás követ 🙂

Bodó Balázs

UPS
A legfontosabb üzleti követelményeim a megbízhatóság és a pontosság. A Naturmarketing az elvárásaimat túl is szárnyalta, nem dolgoztam még együtt olyan precíz emberekkel, mint ők.

Homan Zsolt

Homan Transport
Sok hónapos piackutatás után, ajánlás alapján jutottam el a NaturMarketing Solution Kft. vezetőjéhez. Az első benyomás nagyon szimpatikus volt így azonnal felvettem a céggel a kapcsolatot. 1 órán belül azonnali választ kaptam a kérdéseimre, rá 4 napra sikerül egy személyes találkozót egyeztetni. Személyes találkozó után tudtam, hogy én MEGÉRKEZTEM.

Gál Hajnalka

marketing
A trendeken kívül fontos számukra, hogy az adott területen melyik marketing eszköz a leghatékonyabb, ami rugalmasan illeszkedik az adott piaci szegmenshez. Ami a legjobban tetszett, hogy a legelvetemültebb kérdéseket is nyugodtan, profin megválaszolják és azt sem rejtik véka alá, ha az általam kért megoldás szerintük nem a legjobb út.

Hámori Tamás

PGZRT.HU
Korrekt cég. Nagyon jó webodalt csináltak. Macrosoft.hu

Kiszervezési

SKILLA | NaturMarketing referencia

News

Cég & Brand

Landing page

NaturMarketing Solution